Prosciutto Crudo

Prosciutto Crudo, import Italia, reteta traditionala italiana - Supermarket non stop Livella

Produse Wolf

Produse Wolf - mezeluri 100% din carne de porc, naturale fara conservanti, doar cu condimente!

Importator si distribuitor supermarket Livella Oradea.

Salam di Sauris Wolf

Mezelurile Wolf di Sauris sunt produse enumerate in Registrul National al produselor traditionale italienesti.

Salami si Sauris este un salam afumat de porc. Prelucrarea si ambalarea mezelurilor wolf di Sauris se face in Sauris.
Compozitia salamului di Sauris este carne de porc, sare, comdimente, ierburi aromatice, nu contine gluten si alergeni. Conservantii folositi sunt azotat de potasiu si nitrit de sodiu.
Procesul de afumare al salamului este cu lemn de fag.


Gama mezelurilor Wolf di Sauris din magazinul alimentar Livella este diversificata: Prosciutto di Sauris, Speck di Sauris, Salam di Sauris, Carnati Di Sauris precum si alte mezeluri traditionale afumate cu lemn de fag.

Supermarket Livella este importatorul direct al mezelurilor Wolf di Sauris.

Prosciutto si Speck

Prosciutto este termenul italienesc pentru sunca, iar speckul este format din carne de porc usor afumata, cu o forma si textura usor compacta. Supermarket Livella este importatorul direct de la producatori cu renume din Italia.

Supermarketul Livella dispune in permanenta de diverse tipuri de produse italienesti printre care amintim: prosciutto crudo, prosciutto cotto, speck, produse Parma, Mortadella, salam Chorizzo, produse Barilla, alimente Balocco. Diversitatea produselor italienesti comercializate in supermarketul Livella satisface si cele mai pretentioase gusturi.

Reteta platou italienesc : Rosii cu busuioc verde si ulei de masline Minerva 100% natural, mortadella, prosciutto crudo si prosciutto cotto, masline negre, salam Chorizzo, paine prajita Molino Bianco.

Ingredientele necesare realizrii platoului sunt comercializate in supermarket Livella. Clientii nostrii se bucura de o gama diversificata de produse alimentare italienesti in Oradea.

Raion de mezeluri

Mezelurile din supermarket Livella sunt mereu proaspete, achizitia de produse de mezel se face cel mult o data la 2 zile.
Societatea Livella pune un mare accent pe calitatea produselor regasite in supermarketul nostru. Drept urmare, produsele de mezeluri sunt de cea mai buna calitate. Furnizorii nostri sunt printre cei mai cunoscuti, fiind producatorii produselor de o calitate superioara. Toate produsele destinate consumului uman puse spre vanzare au certificat de calitate.Promovare

 • groupromo agentie de publicitate oradea
groupromo.ro/promovare
groupromo agentie de publicitate oradeag roupromo agentie de publicitate oradea


Convertor valutar