Faina integrala

Faina integrala este formata din cereale care nu au suferit procesare ampla. Diferenta dintre fiana alba si faina integrala sunt in privinta valorilor nutritionale.

Magazin alimentar Livella comercializeaza faina integrala din grau, faina integrala din orz, faina integrala din secara, faina din orez etc.


Va asteptam la magazin alimentar Livella pentru a vedea toate tipurile de faina integrala.

Dulceata bio fara conservanti

Dulceata Bio fara coloranti sau conservanti.

Dulceata de Piersici
Dulceata de Mure
Dulceata de Macese
Dulceata de Caise
Dulceata de Capsuni
Dulceata de Afine
dulceata de Prune

Dulceata Delicatese Maria la supermarket alimentar si nealimentar non stop Livella.

Unt de Cocos

Nuca de cocos este alimentul minune al planetei cu numeroase beneficii pentru sanatate sau intretinere corporala.

Untul de cocos este foarte bun pentru gatit, se foloseste pentru prajit, fiert sau in stare naturala, compozitia lui ramanand neschimbata. Aroma emanata de untul de cocos este una usor exotica, dar majoritatea condimentelor acopera gustul untului de cocos, drept urmare nu este una predominanta. Adeptii stilului vegan si paleo iubesc untul de cocos, este nelipsit din alimentatia zilnica.
Nutritionistii recomanda untul de cocos ca fiind alimentul ideal care echilibreaza zaharul din sange si ajuta la asimilarea nutrientilor din legume si fructe.
Studiile au aratat ca ulei de cocos implicit untul de cocos este potrivit in tratarea si prevenirea afectiunii Alzheimer. S-a demonstrat ca are un puternic efect asupra sanatatii creierului.

Supermarket alimentar non stop Livella dispune de o gama larga de unt de cocos, ulei de cocos, unt de palmier, ulei de palmier, diverse cantitati si producatori.


Daca vrei un desert slab in calorii dar totodata gustos, propunerea noastra de reteta este urmatoarea: amesteca in parti egale untul de cocos cu pudra de cacao si miere dupa gust.Promovare

 • groupromo agentie de publicitate oradea
groupromo.ro/promovare
groupromo agentie de publicitate oradeag roupromo agentie de publicitate oradea


Convertor valutar