Bucta cu branza si Bucta cu gem

Bucta cu branza si Bucta cu gem. Produsele din categoria patiseria calda Eden sunt mereu proaspete si calde. In fata delicateselor Eden nu poti rezista tentatiei de a le degusta pe toate!

- supermarket non stop Livella

Mini Rulada cu Ciocolata

Mini rulada cu ciocolata din gama delicatese Eden este algerea ideala atat pentru cei mici cat si pentru adulti. Scolarii si studentii o prefera pentru usurinta cu tine locul unei gustari sau unui mic dejun dulce alaturi de iaurt sau lapte.

Aroma de ciocolata din mini rulada satisface si cele mai pretentioase gusturi. Fie ca o preferi calda sau rece este la fel de gustoasa. Aceasta delicatese poate inlocui cu succes un desert si cu siguranta va veti incanta musafirii.

La supermarket Livella gasesti calda mini rulada cu ciocolata din gama delicatese Eden ori de cate ori cauti.

Pernite cu Telemea

Magazin alimentar Livella pune la dispozitia clientilor nostri o gama larga de patiserie calda. Din categoria produselor sarate Pernita cu telemea marca Eden este cea mai apreciata.

Gustul de telemea se imbina perfect cu aluatul pufos in interior dar cu o crusta crocanta. Delicatesele Eden sunt mereu calde, proaspat scoase din cuptor.

Ai un eveniment neasteptat dar nu ai timp sa te pregatesti? La supermarket Livella gasesti solutia ideala pentru tine, delicatesele calde, dulci sau sarate sunt rezolvarea. Preluam comenzi mari care vor fi onorate in aceeasi zi.
Nu ai cum sa rezisti patiseriei calde !

Branzoaica calda

Produsele de patiserie Eden sunt atent realizate si gata pentru a satisface cerintele clientilor si garantarea sigurantei alimentelor. Produsele sunt fabricate in Ungaria, direct din fabrica distribuite la supermarketul Livella din Oradea. Patiseria calda Eden se bucura de o gama larga de produse, atat dulci cat si sarate. Produsele sunt create la cel mai inalt nivel cu respectarea prevederii legii alimentare si cerintele consumatorilor.

Patiseria semipreparata rapid congelata se pune la copt de aproximativ 4-5 ori/zi sau ori de cate ori este nevoie, pentru a fi mereu proaspete si calde. Indiferent ca e vorba de ora 6:00 sau 22:00 , in supermarket Livella gasesti mereu patiserie calda. Comenzile mai mari se pot onora in aceeasi zi, in functie de cantitatea dorita de client.

Gama de patiserie calda este varianta, incepand de la mini rulade cu ciocolata sau nuca, pernite dulci sau sarate, bilute cu cacao, pogaci cu jumari sau cascaval pana la cornulete cu diverse umpluturi, branzoici sau foietaje sarate.Promovare

 • groupromo agentie de publicitate oradea
groupromo.ro/promovare
groupromo agentie de publicitate oradeag roupromo agentie de publicitate oradea


Convertor valutar