Paste Barilla

Paste Barilla sunt pastele nr 1 in Italia. Pastele Barilla sunt paste speciale, produse din grau dur de mai bine de 100 de ani. Calitatea pastelor Barilla este una superioara, ingredientele ales sunt de cea mai inalta calitate. Textura pastelor Barilla se mentine aceeasi pe durata gatirii lor, pastele raman intregi fara sa sfarme, sa se lipeasca sau sa se rupa.

Gama pastelor Barilla are peste 70 de forme diferite, special create pentru a se combina perfect cu fiecare sos in parte sau reteta. Penne Rigatte Barilla sunt cele mai traditionale forme.

Supermarket Livella comercializeaza Paste Barilla de mai multe tipuri si forme: Paste integrale Barilla, Paste fara gluten Barilla, Paste din grau dur Barilla, Farfalle Barilla, Fusilli Barilla, Barilla Emiliane, Foi Lasagna Barilla, cus cus Barilla, Taitei diverse forme Emiliane Barilla, Spaghete nr1 Barila pana la Spaghete nr 13 Barilla, Bucatini Barilla, Barilla Piccolini cu zuchini, Barilla Picolini cu rosii, Barilla cu legume de diverse tipuri.

Importatorul pastelor Barilla este supermarket Livella.Promovare

 • groupromo agentie de publicitate oradea
groupromo.ro/promovare
groupromo agentie de publicitate oradeag roupromo agentie de publicitate oradea


Convertor valutar