Bere Warsteiner

Berea Warsteiner comercializata de magazinul alimentar Livella este o bere marca nemteasca, cu o alcolemie de 4.8%.

Berea este de un renume international, prepararea acesteia se face in conformitate cu Legea Puritatii Berii din 1516. Logo-ul prezent pe toate sortimentele de bere Warsteiner este " Eine Konigin Unter Den Bieren" traducandu-se astfel " O Regina Printre Beri ". Apa folosita in producerea Berii Warsteiner este provenita dintr-un izvor subteran din Padurea Arnsberg, aceasta detinand drepturile exclusive de utilizare a apei din acest izvor.

Din aceeasi gama a berii Warsteiner in supermarket Livella se regaseste de asemenea berea Konig Ludwig Weissbier, Wasteiner Premium Verum, Konig Ludwig Dunkel.
Va asteptam sa degustati berea nemteasca.

Bundaberg

Bundaberg este o bere nealcoolica cu ghimbir produsa chiar in localitatea de unde ii provine si anumele, Bundaberg - Queensland. Afacerea apartine unei familie de australieni.

Berea cu ghimbir este singura bere recomandata in diete. Procesul de fabricare a berii este compus din 5 etape, macinarea ghimbirului, amestecarea ghimbirului cu trestie de zahar si apa, fermentarea cu drojdie, maturarea, diluarea si filtrarea.

Magazinul alimentar Non stop dispune in permanenta pe stoc de bere cu ghimbir Bundaberg.

Corona

Berea Corona este un brand mexican, o bere lager palid. Pentru un plic de aroma si savoare bere Corona poate fi servita cu o bucata de lamaie sau lime in gatul sticlei.
Corona are in compozitie malt de orz, orez/porumb, hamei, drojdie, antioxidanti (acid ascorbic) si stabilizator (propilen glicol).
Corona extra, berea mexicana a fost produsa pentru prima data in anul 1925 iar in prezent se bucura de un binemeritat loc nr 1 in lume.

Magazinul Livella pune spre vanzare berea mexicana Corona.

Tipuri de Bere

Magazinul alimentar Livella pune la dispizitia clientilor o gama larga de bere.

Pe langa marcile de bere clasic Skol, Tuborg, Carlsrom, Stella Artois, Heineken etc dispunem si de bere pentru mofturosi precum bere cu ghimbir, Corona, Pilsner, Weihenstephaner, Budweiser, Nenea Iancu, Desperados etcPromovare

 • groupromo agentie de publicitate oradea
groupromo.ro/promovare
groupromo agentie de publicitate oradeag roupromo agentie de publicitate oradea


Convertor valutar