Carne refrigerata - prezentare generala

Procesul de conservare a carnii are ca si scop Pastrarea pe o durata mai mare de timp a proprietatilor produsului prin oprirea actiunii microorganismelor. Procesul se realizeaza intr-o incapere izolata termic cu temperaturi scazute obtinute prin instalatiile frigorifice.

Refrigerarea carnii duce la pastrarea in bune conditii a caracteristicilor produsului, drept urmare produsul refrigerat isi va pastra fragezimea carnii, gustul normal, prospetimea si valoarea nutritiva.

Carnea refrigerata comercializata in supermarketul Livella este carne de pui, pulpe/piept de pui, ceafa/cotlet de porc, carnati de porc picanti/nepicanti, Carne tocata amestec si porc, felii pentru snitel de porc, slanina afumata, slanina simpla, slanina cu boia .

Achizitionarea produselor refrigerate se face doar de la comercializanti avizati, in conditiile impuse de lege.



Promovare

 • groupromo agentie de publicitate oradea
groupromo.ro/promovare
groupromo agentie de publicitate oradeag roupromo agentie de publicitate oradea


Convertor valutar